Hotel- & Cocktailbar

Baren både är och är inte en klassisk hotellbar. Klassisk i den mening att du kan förvänta dig samma professionella service som i en stolt hotellbar men i övrigt väldigt olikt den typiska hotellbaren. Här möter du en härlig blandning genuina umebor och tillresta gäster i olika åldrar veckans alla dagar – alltid med hög trevlighetsfaktor.

Njut klanderfria klassiska cocktails, vin/bubblor på flaska & glas, öl från både lokala brýggare och kända varumärken. En genomtänkt barmeny med omsorgsfulla rätter & tilltugg finns alltid till buds och under restaurangens ordinarie öppettider kan du såklart välja att ta in din mat till baren om du så önskar. Det är väldigt trevligt att sitta här.

  • Stora Hotellets ”Frihets-svit” ligger i den gamla festsalen och består av sovrum och vardagsrum på 89 m2. Foto: Erik Nissen Johansen.

  • I Stora Hotellet trappa från 1895 har såväl Oscar II som sjöfolk gått. I bakgrunden syns Gotthards Krog och dess bar. Foto: Erik Nissen Johansen.

  • Natt i Stora Hotellets reception. Även här är mötet mellan det festklädda hotellet och det saltstänkta sjömanshuset tydligt. Foto: Erik Nissen Johansen.